Mennesket har altid været optaget af skønhed. De fleste af os vil gerne være smukke.

Den eftertragtede skønhed jagtes sommetider med nåle, kirurgi og medicin. Men det er en kortsigtet løsning, som med stor sandsynlighed ikke giver den eftertragtede skønhed.

Man siger, at et ansigt kan fryse fast! Det er ikke korrekt, det klister fast. Livet sætter sine spor i ansigtet, og ansigtsudtryk kan sætte sig fast på en uhensigtsmæssig måde ved, at hudens forskellige lag klister sammen, og musklerne bliver overspændte. Specialiseret ansigtsterapi kan hjælpe dig med at få mere bevægelse i ansigtet, få en bedre udstråling, en fastere ansigtsmuskulatur og forbedret blodcirkulation. Det er ikke spor svært at gøre sit ansigt sundere og stærkere, når man ved hvad, der skal gøres.

Mit firma har jeg kaldt for Face Copenhagen. Jeg er nemlig født, opvokset, bor og arbejder i København. Det er mit ønske, at du vender dit ansigt mod min hjemby og lader dig inspirere af mine tanker og værktøjer om ansigter.

FaceCopenhagen.com tilbyder specialiseret ansigtsterapi. - Det er en metode, der kan give dig et sundere, stærkere og smukkere ansigt!. De værktøjer, jeg gør brug af, er FaceYoga, FaceMassage og FaceReading.

 

 

 FaceCopenhagen er en del af:

 

Åbningstider: Mandag 10-16, onsdag 10-18, torsdag 10-19 og fredag 10-15